Operationssjuksköterska - Trollhättans sjukhus

Om oss

Bemanningskompaniet har funnits sedan 2012 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi är själva sjuksköterskor med stor erfarenhet från att ha arbetat ute i vården. Våra sjuksköterskor jobbar i hela Sverige i både kommuner och landsting. Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vi ger alltid en snabb och personlig återkoppling vilket gör att du kan känna dig trygg när du är ute på uppdrag för oss.

Vi erbjuder

- Personlig kontakt
- Trygg anställning med kollektivavtal och försäkring
- Bra lön
- Möjlighet att styra över dina arbetstider
- Möjlighet för att bli bredare i din yrkesroll

Bemanningskompaniet - Vi är sjuksköterskor precis som du!

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Vi ser det som en merit om du har kunskap inom minst två av följanden områden: allmänkirurgi/trauma, gynekologi/obstetrik, akutortpedi eller ÖNH-kirurgi.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska med minst två års erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och anpassar dig snabbt till nya situationer. För att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd. Din goda förmåga att på ett professionellt sätt möta patienter ser vi som en självklarhet.

Kontaktperson(er)

Marcus Gambreus
0709609259

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

2018-01-09

Operationssjuksköterska - Trollhättans sjukhus

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy